Advertisement

Esra Erol Kardeşi Alişan : Esra Erol Alişan Pişti Oldu! - Alişan ile esra erol'un kardeşi eda erol'un sürpriz aşkı evliliğe doğru gidiyor.

Esra Erol Kardeşi Alişan : Esra Erol Alişan Pişti Oldu! - Alişan ile esra erol'un kardeşi eda erol'un sürpriz aşkı evliliğe doğru gidiyor.. Müzmin bekâr alişan'ın ne zaman evleneceği milli mesele olmaktan çıkıyor nihayet. Eda erol müstakbel koca adayı alişan hakkında ser verip sır vermemiş. Esra erol, son dönemde sık sık evlenmek istediğini dile getiren yakın arkadaşı alişan'ı kardeşi eda ile tanıştırdı. Bu zamana kadar sır gibi sakladığı alişan'ın sevgilisi esra eol'un kız kardeşi eda erol çıktı. Eda erol'dan alişan'a olay gönderme!

Nişan töreni sonrası esra erol, kız kardeşinin nişanında işte böyle oynadı. 40 yaşındaki türkücü alişan cumhurbaşkanı erdoğan'a verdiği '6 ay içinde evleneceğim' sözünü tutmak üzere i̇zdivaç programı sunan esra erol, alişan'ı kardeşi eda erol ile tanıştırdı. Eda erol'dan alişan'a olay gönderme! Esra erol'un alişan'ı kardeşi eda erol (31) ile tanıştırdığı ve bu tanışmanın ardından evlilik kararı aldıkları ortaya çıktı. Esra erol ile ece erken'in gelin adayı bulduk evlendireceğiz dediği ve alişan'ın da doğruladığı kişi ünlü çöpçatan esra erol'un kız kardeşi oyuncu eda erol çıktı!

Alişan, tektaş alırken Instagram'dan canlı yayın yaptı ...
Alişan, tektaş alırken Instagram'dan canlı yayın yaptı ... from idora.gazetevatan.com
Kız isteme töreni için hazırlık yapan çiftten eda erol, üzerinde arı deseni olan bir şapkayla fotoğrafını paylaştı. Ancak esra erol'un bir başka kız kardeşi daha var 'bihter erol' alişan ve eda erol ayrılığını yalanlaması ile adını duyuran esra erol'un kardeşi bihter erol bakın. İşte esra erol'un o anları Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı. Esra erol'un kızkardeşi eda erol alişan'ın eşi oluyor. Daha önceden nişanın müjdesini veren alişan, eda erol'ün ailesiyle tanıştı. Ünlü isim esra erol'un kız kardeşi eda erol'la birliktelik. Esra erol ile ece erken'in gelin adayı bulduk evlendireceğiz dediği ve alişan'ın da doğruladığı kişi ünlü çöpçatan esra erol'un kız kardeşi oyuncu eda erol çıktı!

İzdivaç programı sunan esra erol, alişan'ı kardeşi eda erol (31) ile tanıştırdı.

Eda erol'dan alişan'a olay gönderme! Daha önceden nişanın müjdesini veren alişan, eda erol'ün ailesiyle tanıştı. Bu zamana kadar sır gibi sakladığı alişan'ın sevgilisi esra eol'un kız kardeşi eda erol çıktı. Tanınmadan önce kimseye esra erol'un kardeşi olduğumu söylemiyordum. Nişan töreni sonrası esra erol, kız kardeşinin nişanında işte böyle oynadı. Eda erol müstakbel koca adayı alişan hakkında ser verip sır vermemiş. Müzmin bekar alişan ile esra erol'un kardeşi eda erol'un hikayesi tam 5 yıl öncesine dayanıyor. Esra erol'un alişan'ı kardeşi eda erol (31) ile tanıştırdığı ve bu tanışmanın ardından evlilik kararı aldıkları ortaya çıktı. Esra erol, alişan ile kardeşi eda erol'un birlikte olduklarını doğrulayıp olayın geçmişini milliyet'ten ali eyüboğlu'na anlattı. Alişan, geçtiğimiz gün verdiği röportajda. Alişan önceki gün instagram hesabından 'birlikte ilk derbi' yazarak sevgilisiyle fotoğraf paylaştı. Esra erol'un eşi ali özbir bacanağı alişan'ın baldızı eda. İzdivaç programı sunan esra erol, alişan'ı kardeşi eda erol (31) ile tanıştırdı.

Cumhurbaşkanına 'evleneceğim' sözünün ardından sonunda sevgili bulan alişan, sevgilisinin kim olduğunu saklıyordu. Daha önceden nişanın müjdesini veren alişan, eda erol'ün ailesiyle tanıştı. Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı. Eda erol müstakbel koca adayı alişan hakkında ser verip sır vermemiş. Alişan, geçtiğimiz gün verdiği röportajda.

Buse Varol, Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'u mekanda görünce...
Buse Varol, Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'u mekanda görünce... from img3.aksam.com.tr
Esra erol'un kızkardeşi eda erol alişan'ın eşi oluyor. Kız isteme töreni için hazırlık yapan çiftten eda erol, üzerinde arı deseni olan bir şapkayla fotoğrafını paylaştı. İzdivaç programı sunan esra erol, alişan'ı kardeşi eda erol (31) ile tanıştırdı. 40 yaşındaki türkücü alişan cumhurbaşkanı erdoğan'a verdiği '6 ay içinde evleneceğim' sözünü tutmak üzere. Atv ekranlarında evlenme programı sunan esra erol, kardeşi eda erol ile şarkıcı alişan'ı başgöz etmek için ilk adımı attırdı. Esra erol, son dönemde sık sık evlenmek istediğini dile getiren yakın arkadaşı alişan'ı kardeşi eda ile tanıştırdı. Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı. Verdiği '6 ay içinde evleneceğim' sözünü tutmak üzere i̇zdivaç programı sunan esra erol, alişan'ı kardeşi eda erol ile tanıştırdı.

Atv ekranlarında evlenme programı sunan esra erol, kardeşi eda erol ile şarkıcı alişan'ı başgöz etmek için ilk adımı attırdı.

Alişan'dan esra erol'a büyük sürpriz! Duymayan kalmasın'ın haberine göre, alişan'ın evlilik yolunda olduğu kişinin ünlü sunucu esra erol'un kardeşi eda erol olduğu ortaya çıktı. Alişan ve esra erol'un kardeşi eda erol evlilik yolunda ilk adımı attı. Eda erol'dan alişan'a olay gönderme! Esra erol, alişan ile kardeşi eda erol'un birlikte olduklarını doğrulayıp olayın geçmişini milliyet'ten ali eyüboğlu'na anlattı. 40 yaşındaki türkücü alişan cumhurbaşkanı erdoğan'a verdiği '6 ay içinde evleneceğim' sözünü tutmak üzere. Müzmin bekâr alişan'ın ne zaman evleneceği milli mesele olmaktan çıkıyor nihayet. Verdiği '6 ay içinde evleneceğim' sözünü tutmak üzere i̇zdivaç programı sunan esra erol, alişan'ı kardeşi eda erol ile tanıştırdı. Esra erol'un kızkardeşi eda erol alişan'ın eşi oluyor. Alişan'a sürpriz gelin adayı haberini okuyunca esra erol'u arayıp, şarkıcıyla, oyunculuk yapan kız kardeşi eda erol'un flörtünün hikâyesini sordum. Alişan önceki gün instagram hesabından 'birlikte ilk derbi' yazarak sevgilisiyle fotoğraf paylaştı. Daha sonra alişan ile nişanlandı, herkes onları konuştu. Cumhurbaşkanına 'evleneceğim' sözünün ardından sonunda sevgili bulan alişan, sevgilisinin kim olduğunu saklıyordu.

Esra erol düğünde halay çekip coştu. Alişan'ın, esra erol'un kardeşiyle sevgili olduğu ortaya çıktı. Cumhurbaşkanına 'evleneceğim' sözünün ardından sonunda sevgili bulan alişan, sevgilisinin kim olduğunu saklıyordu. Bu zamana kadar sır gibi sakladığı alişan'ın sevgilisi esra eol'un kız kardeşi eda erol çıktı. Alişan kasım ayında nikah masasına oturmayı planladığı eda erol ile nişanlandı.

Alişan'ın Sır Gibi Sakladığı Sevgilisi Esra Erol'un Kız ...
Alişan'ın Sır Gibi Sakladığı Sevgilisi Esra Erol'un Kız ... from foto.haberler.com
Alişan'ın, esra erol'un kardeşiyle sevgili olduğu ortaya çıktı. Esra erol düğünde halay çekip coştu. Esra erol'un eşi ali özbir bacanağı alişan'ın baldızı eda. Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan alişan ile eda erol, aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı. İzdivaç programı sunan esra erol, alişan'ı kardeşi eda erol (31) ile tanıştırdı. Alişan'a sürpriz gelin adayı haberini okuyunca esra erol'u arayıp, şarkıcıyla, oyunculuk yapan kız kardeşi eda erol'un flörtünün hikâyesini sordum. Esra erol'un alişan'ı kardeşi eda erol (31) ile tanıştırdığı ve bu tanışmanın ardından evlilik kararı aldıkları ortaya çıktı. İzdivaç programı sunan esra erol, alişan'ı kardeşi eda erol (31) ile tanıştırdı.

Alişan ile esra erol'un kardeşi eda erol'un sürpriz aşkı evliliğe doğru gidiyor.

İzdivaç programı sunan esra erol, alişan'ı kardeşi eda erol (31) ile tanıştırdı. İkilinin evlilik yolunda ilerlediği ve ailelerin de tanıştığı öğrenildi. Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı. Bu isim ise atv'de izdivaç programı sunan esra erol'un kardeşi eda erol. Alişan'ın, esra erol'un kardeşiyle sevgili olduğu ortaya çıktı. Esra erol, son dönemde sık sık evlenmek istediğini dile getiren yakın arkadaşı alişan'ı kardeşi eda ile tanıştırdı. Daha önceden nişanın müjdesini veren alişan, eda erol'ün ailesiyle tanıştı. Alişan'ın, esra erol'un kardeşiyle sevgili olduğu ortaya çıktı. Alişan önceki gün instagram hesabından 'birlikte ilk derbi' yazarak sevgilisiyle fotoğraf paylaştı. Bu zamana kadar sır gibi sakladığı alişan'ın sevgilisi esra eol'un kız kardeşi eda erol çıktı. Atv ekranlarında evlilik programı sunan esra erol ise alişan ile kız kardeşi eda erol'u tanıştırdı. Verdiği '6 ay içinde evleneceğim' sözünü tutmak üzere i̇zdivaç programı sunan esra erol, alişan'ı kardeşi eda erol ile tanıştırdı. Müzmin bekar alişan ile esra erol'un kardeşi eda erol'un hikayesi tam 5 yıl öncesine dayanıyor.

Eda erol'dan alişan'a olay gönderme! alişan kardeşi. Tanınmadan önce kimseye esra erol'un kardeşi olduğumu söylemiyordum.

Posting Komentar

0 Komentar